Kadri Adamson rullis end kontserdi ajal mööda lava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamson rullis end koos sõbrannaga kontserdi ajal mööda lava. Tüdrukud mängisid koera ja kassi...
Kadri Adamson rullis end koos sõbrannaga kontserdi ajal mööda lava. Tüdrukud mängisid koera ja kassi... Foto: Lugejafoto
«Kättemaksukontori» staar Kadri Adamson rullis end sõbrannaga Rock Cafe klubi laval samal ajal, kui Jaanus Saago Driveniga lavalt rokkida küttis.

Möödunud laupäeval, 27. veebruaril toimus Rock Cafes «Kättemaksukontori» uue hooaja avapidu, kus esinesid bändid HND, Driven ja Räppsodi. Kohal olid ka «Kättemkasukontori» staarid.

Kui Driven esines, ilmusid lavale kaks käpakil naist, kes kihistasid naerda ja lasid nagu koerad mööda lava ringiratast. Need olid näitlejatar Kadri Adamson ja tema sõbranna.

«Bänd oli ise kah üllatunud, et naised seal koerust tegid. See ei olnud kindlasti lava-show. Pigem tundus, et naised on lõbusas meeleolus ja tungisid backstage`i ruumidest välja ja tahtsid kah lavale saada. See ju neil veres,» pajatas üks kontserdikülastaja. 

«Naised olid laval nagu kiimas kassid,» lisas üks bändimees naljatades. 

 Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles