Rod Stewarti kontsert müügis

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rod Stewart koos kaasa Penny Lancaster-Stewartiga.
Rod Stewart koos kaasa Penny Lancaster-Stewartiga. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kõigis Eesti Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades on müügil piletid Rod Stewarti kontserdile: karedahäälne supertäht esineb Tallinna lauluväljakul laupäeval, 12. juunil.


Piletimüük avatakse ka naaberriikides Lätis ja Soomes, sest neis riikides aasta alguses 65. sünnipäeva pidanud igihaljas Stewart oma tänavusel turneel ei esine.

Küll teeb ta seda meist nii idas kui läänes: 8. juunil on megastaaril kontsert Moskvas Kremli palees, 10. juunil Leedus Vilniuses Vingise pargis asuval lauluväljakul, 17. juunil Stockholmis Globe hallis, 18. juunil Malmös 15 000 pealtvaatajat mahutaval Malmö staadionil.

Edasi jätkub Stewarti turnee juba Lõuna-Euroopa riikides.

Et Tallinnas müüakse rokihiiu kontserdile vaid kümme tuhat istekohaga piletit, kehtib nende üksikmüügis piirang: ühele ostjale müüakse vaid kuni kuus piletit.

Grammy auhinna laureaat ning üle 130 miljoni albumi müünud Rod Stewarti Tallinna kontserdil tuleb esitamisele enamik laulja hittidest. Et kõik oleks nagu peab, selle eest seisab hea staari saatev ligi sajaliikmeline meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles