Bon Jovi külastab tuuril olles kodutuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi Foto: AP / Scanpix
Muusik Jon Bon Jovi teatas, et külastab oma turneel «Circle» viibides kodutute varjupaiku.

Algatus on seotud muusikule kuuluva Jon Bon Jovi Soul Foundationi nimelise heategevusfondiga, mis võitleb kodutuse probleemiga, kirjutab Digitalspy.

«Ma veetsin viimase veerandsajandi tuuritades, minnes kontsedipaigast staadionilt otse hotelli ja sealt jälle otse kontserdipaika,» selgitas Bon Jovi.

«Kuna mu fondi tööks viimasel kuuel aastal on olnud odava hinnaga majade ehitamine, siis seekord – kui mul on vabad päevad ja võimalus avaneb… Lähen varjupaikadesse ja püüan seda teemat ja sellega võitlemist paremini tundma õppida,» rääkis laulja.

Mees lisas, et oma karjääri algusaegadel polnud ta heategevusfondi loomiseks veel piisavalt täiskasvanulik.

«Ma arvan, et ma polnud selleks valmis. Kui sa oled kutt, kes mängib rokkbändis, siis tahad reisida ja maailma näha ja teha kõiki neid suurepäraseid asju, mida sa tegema peaksid, kui kuulud rokkbändi,» rääkis Bon Jovi.

«Nüüd on asjal ka teine külg. Asju, mida öelda ja teha, on rohkem ja sa tahad tunda, et oled jätnud jälje, mis midagi muudab,» lõpetas laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles