Kim Cattrall sööb oma kortsud siledaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall
Kim Cattrall Foto: Reuters / Scanpix

Särav näitlejatar Kim Cattrall võitleb kortsude vastu noa ja kahvli abil. Ta nimelt sööb õigesti.


Kuulu järgi kannab 53-aastase Kimi viimane nooruse eliksiir nime Perricone, sest lisaks rasvadele lubab see dieet lahti saada ka kortsudest, annab teada Blick.

Dieedi peamine idee on lihtne: kes õigesti sööb, püsib ka kauem noore ja kortsuvabana. Õigesti toitudes muutub nahk lühikese ajaga siledamaks ja tõmbub pingule.

Kes dieeti proovida mõtleb, peab kindlasti kala armastama, sest seda tuleb süüa palju. Dieedi ristiisa Nicholas Perricone lubab, et kui sööd kolm päeva järjest kala, muutub sinu nahk nooremaks ja värskemaks.

Naha panevad elama kalast saadavad oomega-3 rasvhapped ja proteiinid. Kala söömisel kehtib ka järgmine põhireegel: kõigepealt söö ära kala ja siis kõik ülejäänud lisandid.

Perricone dieet sisaldab lisaks kalale ka puuvilju, marju, mandleid, rohelisi köögivilju ja kana. Hommikusöögiks võiks selle dieedi kohaselt süüa kaerahelbeputru, mune, melonit või marju ning juua puhast allikavett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles