Hagi Šein: ma ei nuhtleks ETVd

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagi Šein
Hagi Šein Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Meediaekspert Hagi Šein hindas ETV otseülekannet vabariigi aastapäeva kontserdilt ja vastuvõtult positiivselt.


«Minus ei tekitanud mingeid probleeme, et kätlemistseremooniat pikiti intervjuudega,» ütles Šein. «On muidugi väike vastuolu selles, et mõned külalised ei pääsenud teistega võrdselt ekraanile. Mingi probleem on siin olemas, aga ma ei arva, et see oleks väga häiriv või ebakohane. See on isegi huvitavam lahendus kui katkematu käesurumine. Ma arvan, et need, kes intervjuude varju kadusid, saavad igal juhul oma sooja tunde kätte presidendi käepigistuse näol.»

Šeini sõnul on žanrilt tegemist ajakirjandusliku ülekandega, kus ajakirjanikud teevad oma tööd parima äranägemise järgi ja võivad seda rikastada intervjuude ja tekstidega, see ei pea tingimata sekkumiseta pilt olema.

Šein hindas positiivselt intervjueeritavate valikut: «Intervjueeritavate hulgas puudusid traditsioonilised stammkõnelejad, kes alati igal pool oma suu lahti teevad. Oli palju lihtsaid toredaid inimesi oma vahetute muljetega, kes ei edastanud mingeid poliitilisi deklaratsioone. Nii-öelda lihtsate inimeste ekraanile toomine - mulle see väga meeldis! Ma nägin teistsuguseid inimesi, mitte neid, kes iga päev ekraanil figureerivad.»

Hagi Šein ütles, et kokkuvõttes ei oska ta kolmele reporterile midagi ette heita: «Nad tegid oma tööd korralikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles