Purjus briti naised üritasid lennureisi ajal ust avada

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boeing 737-800.
Boeing 737-800. Foto: AFP / Scanpix

Saksamaal tegi hädamaandumise reisilennuk, sest kaks Briti naist üritasid õhusõidu ajal selle ust avada.

26- ja 27-aastane naine jõid ohtralt ning turvatöötajad pidid neid lennuki maandumiseni Frankfurdis istekohtadel kinni hoidma, vahendab BBC News. Pärast maandumist pahategijad arreteeriti.

XL Airwaysi lennuk oli startinud Kreeka saarelt Kosilt ning teel Manchesteri. Häiriv vahejuhtum leidis aset 10 000 meetri kõrgusel.

Frankfurdi rahvusvahelise lennujaama esindaja Hartmut Schereri sõnul muutusid kaks reisijat stjuuardite vastu vägivaldseks Austria kohal.

26-aastane naine üritas teadete kohaselt teenindajat korduvalt lüüa kaasa võetud viinapudeliga, kui meeskond keeldus neile alkoholi pakkumast.

Reutersi teatel üritas ta selle peale avada lähedalasuvat lennukiust.

«Nähtavasti soovis ta värsket õhku hingata ning proovis ust avada, mis ilmselgelt ei läinud korda,» kommenteeris Scherer.

Naisi ähvardab süüdistus raske kehavigastuse tekitamise katses ning lennueeskirjade rikkumises.

Lennuk lendas Manchesteri kahetunnise hilinemisega ning Saksa meedia andmetel nõuab lennufirma naistelt selle tõttu tekkinud kahju kinnimaksmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles