Eesti film «Vasha» tele-esilinastub täna TV3-s

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängufilm Vasha
Mängufilm Vasha Foto: Kaader filmist

Täna jõuab esmakordselt televaatajateni Eesti-Saksa-Soome-Iirimaa koostöös valminud film «Vasha».Täna jõuab esmakordselt televaatajateni Eesti-Saksa-Soome-Iirimaa koostöös valminud film «Vasha».


Tegemist on põneva ja valusa looga sõprusest, reetmisest ja andestamisest maailmas, kus koosolemine võtab vahel väga vägivaldsed vormid. See on relvavendade lugu, mis ületab geograafilised ja rahvuslikud piirid, film rasketest valikutest ja inimeseks jäämisest.

Filmi keskmes on 16-aastane eestlane Tom ja sõjas pere kaotanud tšetšeen Artur, kelle ühine kättemaksuteekond viib mõlemad keeruliste valikute ette.

Filmi peaosalisi mängivad Türgi-Saksa päritolu näitleja Mehmet Kurtulus ja Mart Müürisepp. Teistes osades Jan Uuspõld, Rein Oja, Tim Seyfi, Adnan Maral, Malla Malmivaara, Liina Tennosaar jt. «Vasha» lavastaja on Hannu Salonen.

«Vasha» jõuab TV3 eetrisse täna kell 21.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles