Tiger Woodsi pere vabandas tütre lasteaiakaaslaste ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Reuters / Scanpix
Golfimängija Tiger Woods ja tema abikaasa Elin Nordegren vabandasid oma tütre lasteaiakaaslaste vanemate ees.

Nimelt palusid nad andeks, et seoses Woodsi ümber puhkenud seksiskandaaliga asusid lasteaeda piirama paparatsod, vahendab Digitalspy.

Pere kaheaastane tütar Sam käib Premier Academy nimelises lasteaias ning Woods ja Nordegren koostasid tüdruku lasteaiakaaslaste vanematele spetsiaalse vabanduskirja.

Kiri nägi välja selline:

«Kallid Premier Academy lapsevanemad,

tahaksime öelda, et hindame teie poolt viimastel kuudel avaldatud toetust ja vabandame isiklikult kõigi ebamugavuste eest, mida te meie lapsi ümbritseva suurendatud meediatähelepanu tõttu kogete. Me tõesti mõistame, kui frustreeriv see olla võib.

Loodame, et paparatsod leiavad lähitulevikus oma aja kasutamiseks mingi parema viisi. Seni on meie eesmärgiks oma laste elu võimalikult normaalsena hoida. Oleme kindlad, et teie kui lapsevanemad oskate seda hinnata. Sami jaoks tähendab normaalsus seda, et ta käib edasi lasteaias, mis talle nii väga meeldib.

Veelkord, me tõesti hindame toetust, mida kogu Premier Academy pere meile pakub.

Tervitades,

Elin ja Tiger Woods.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles