Joan Rivers: vastik Victoria Beckham mingu tagasi Inglismaale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: SCANPIX
USA koomik Joan Rivers kritiseeris teravalt jalgpalluri naisest seltskonnatähte Victoria Beckhamit.

76-aastane Rivers ütles, et Inglismaalt Hollywoodi kolinud kolme lapse ema on vulgaarne ja vastik ning võiks kiiremas korras koju tagasi sõita, vahendab Digitalspy.

«Victoria Beckham on nii vastik,» lajatas daam. «Miks ta lihtsalt koju ei lähe? Ta kleidid on ilusad, aga mulle ei lähe korda, mida ta teeb. Ta on kõigi end ümbritsevate inimeste vastu nii õel.»

«Ta on liiga lühike, et diiva olla,» jätkas Rivers. «Los Angeleses kasutame me kõik samu juuksureid, meigikunstnikke, limusiinijuhte ja lennujaamatöötajaid ning neist kellelgi pole tema kohta midagi head öelda.»

«Nad ütlevad, et ta on ebaviisakas. Tal ei saa ju alati halb päev olla,» imestas koomik.

Rivers lisas, et 35-aastase Beckhami rahalaristamise harjumus on vulgaarne ning naisel polevat õigust seda praeguses majandussituatsioonis teha.

«Victoria Beckham peaks elama hakkama. Ma pole metsiku tarbimise fänn – minu meelest on see vulgaarne,» põhjendas proua oma arvamust.

«Ja keegi ei peaks sellega hooplema, et tal on sada 6000-naelast (umbes 107 000-kroonist – toim.) Hermese käekotti, kui inimesed samal ajal nälgivad. Igaühel peaks olema lubatud elu nautida, aga temal pole mitte mingisugust klassi,» lõpetas pahane koomik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles