Režissöör: rahaline auhind sellele, kes suudab mu õudusfilmi vaadata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ram Gopal Varma
Ram Gopal Varma Foto: AFP / Scanpix

India filmirežissöör lubab suure rahasumma sellele filmisõbrale, kes ta uut õudusfilmi täiesti külma kõhuga vaatab.

Bollywoodi filmitegija Ram Gopal Varma on kindel, et ta linateos «Phoonk 2» on nii õudne, et inimesed ei suuda seda vaadates rahulikuks jääda, kirjutab Hollywood Reporter.

Sellele, aga kes suudab selle filmi igasuguse liigse emotsioonita lõpuni vaadata, on Varma välja pannud 500 000 ruupia (ligi 110 000 krooni) suuruse summa.

Varama kinnitusel võib ta väljakutse vastu võtta igaüks, kes tahab oma närvide tugevuse proovile panna.

Soovi avaldanu pannakse seda üksinda tühja kinosaali vaatama. Ka pannake talle külge andurid, mis näitavad ta aju- ja südametööd.

Videokaamera lindistab vaataja tegevust ning lindistuse abil kontrollitakse hiljem, et ega ta vahepeal silmi ei sulgenud.

Mumbaisse paigaldatakse ka tablood, millelt saab õudusfilmi vaatajat jälgida reaalajas.

Uus film on selle režissööri varasema õudusfilmi järg. Ka esimese filmi puhul korraldas režissöör samalaadse katse, kuid see kukkus läbi.

Varma väitel pidas eelmisel korral kõige kauem vastu isik, kes suutis seda filmi vaadata 30 minutit ning siis põgenes kinost.

Kinnitamata andmetel olevat aga üks Bangalore´i filmifänn suutnud esimese filmi vaadata algusest lõpuni. Teda olevat aga ukse taga ootamas olnud kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles