Eesti Laulu finaali külalisesinejad on Metsatöll ja Urban Symphony

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu ja Urban Symphony jäid looga «Rändajad» Koit Toomele napilt alla. Ühtlasi nimetati Urban Symphony aasta uueks tulijaks.
Sandra Nurmsalu ja Urban Symphony jäid looga «Rändajad» Koit Toomele napilt alla. Ühtlasi nimetati Urban Symphony aasta uueks tulijaks. Foto: Jelena Rudi

12. märtsil Nokia kontserdimajas toimuva Eesti Laulu finaali avaliku kontserdi ja teleülekande külalisesinejad on Metsatöll koos Eesti Rahvusmeeskooriga ja möödunud aastal väga edukalt Eestit Eurovisioonil esindanud Urban Symphony.


Märtsi algul oma esimest rahvusvahelist albumit ilmutav Metsatöll esitab sel õhtul rahvale mitu uhiuut lugu, veel enne kui algavad 12sse riiki jõudva plaadi esitluskontserdid.

«Eesti Laul on Eesti muusikutele tähtis ettevõtmine ja teeme väga hea meelega külalistena kaasa, et anda oma panus konkursi õnnestumisse. Meie plaadi esitlus toimub täpselt nädal hiljem, nii et see on ühtlasi suurepärane võimalus näha esimest korda publiku emotsioone uutele lugudele ja kuulda, kuidas need saalis kõlavad. Uuel plaadil kuuleb pooltes lugudes Eesti Rahvusmeeskoori, seepärast esineme ka 12. märtsil koos nendega,» rääkis Metsatöllu trummar Marko Atso.

Möödunudaastase Eesti Laulu võiduloo «Rändajad» autori Sven Lõhmuse arvates on rõõmustav, et Urban Symphony saab taas esineda Eesti rahvale aasta olulisemal muusikasündmusel. «Seekordsetele võistlejatele aga soovitan jääda oma liistude juurde ja ajada oma asja ning mitte hoolida sellest, mida keegi arvata võib,» ütles Lõhmus. Ta kiidab ka õhtujuhtide valikut: «Leian, et Märt Avandi ja Ott Sepp on väga head näitlejad ja seekordse finaalkontserdi juhtide rollis parim valik.»

Eesti Laul 2010 võidulugu selgub 12. märtsil, võitjad sõidavad Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse. Pileteid kontserdile saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarise keskuses ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Eesti Laulu finaalkontserdi külastajate vahel loositakse välja üllatusauhind - neli priipääset Metallica 18. aprilli kontserdile, mis on korraldajate sõnul ametlikult juba läbi müüdud. Piduliku sündmuse järelpidu toimub klubis Hollywood, kuhu kontserdipublik pääseb poole soodsama hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles