HND solist Tarvo Mölder osaleb «Kättemaksukontoris»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND laulja Tarvo Mölder
HND laulja Tarvo Mölder Foto: Liis Treimann

Alates 11. märtsist jõuab TV3 eetrisse krimisarja «Kättemaksukontor» uus hooaeg, mille avaosas on kandev roll ansamblil HND eesotsas vokalist Tarvo Mölderiga.

27. veebruaril toimub klubis Rock Cafe «Kättemaksukontori» uue hooaja avamine, kus lavale astuvad HND, Driven ja Räppsodi.

Laupäeval esitleb värske Eesti muusikaauhindade «Rahva lemmiku» kategooria nominent HND publikule ka uut singlit «Langenud inglite maal». Samas tuleb esitlusele ka sama loo video, mis on kokku pandud bändi kontsertülesvõtetest ja «Kättemaksukontori» katketest. Video autoriks on Kristjan-Jaak Nuudi.

HND debüüt jääb aastasse 2006, kui bänd oma esiksingliga «Vaevu hingan» jõudis Eesti raadio ja telejaamade playlistidesse, purustades rekordeid kohalikes edetabelites.

Bändi debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga plaat «PaturaamaT» sai hea vastukaja meedias ja rokisõprade seas. Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga «Aivaravai» tehti ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta.

Bänd on oma tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte Eestis, muuhulgas soojendati ka maailmakuulsat ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil.

Eelmise aasta 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv «Päikesepilkajad». 2009. aasta Raadio2 «Aastahiti» tabelis oli HND esindatud lausa kolme looga, neist kõrgema koha hõivas raadiohitt «Kõverpeegli rahvas» platseerudes kohale number 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles