Uus populaarne iluprotseduur – juustest kulmukarvad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: Reuters / Scanpix

Hollywoodi staaride seast alguse saanud iluprotseduur on hakanud massidesse jõudma.

Kosmeetikute ja ilukirurgide kinnitusel saab uued kulmud juustest, kirjutab Daily Mail.

«Eriti on sellest protseduurist huvitunud need, kes on oma kulmukarvad piitspeenikeseks kitkunud ning karvad ei ole enam tagasi kasvanud. Ning ka need, kellele ei ole looduse poolt lopsakaid kulme antud,» selgitasid kosmeetikud.

Kosmeetikute sõnul soovivad naised endale Megan Foxi, Jennifer Connelly, Keira Knightley ja Emma Watsoni kulme.

Nad lisasid, et karvade istutamisega saab kulmujoont korrigeerida ning kenamaks muuta.

«Tegemist on iluoperatsiooniga, kus istutatamine toimub karv karva haaval. Ilukirurgid märgivad väga täpselt, kuhu istutada, et kulmujoon ilus jääks,» nentisid asjatundjad.

Ilukirurg Bessam Farjo on tegelenud kulmude istutamisega alates 1992. aastast ning tema sõnul on selle ajaga protseduur ohutumaks muutunud.

«Kulmude jaoks sobivad painduvad juuksekarvad. Need peavad olema 6 – 7 sentimeetrit pikad ning küllaltki jämedad. Juukseid võetakse patsiendi enda peast,» selgitas ilukirurg.

Kirurg eemaldab juuksekarvad koos juuksesibulaga ülipeene nõela abil. Siis tehakse patsiendi kulmukohta augud, kuhu juuksed koos juuksesibulaga istutatakse.

Tulemused ei ilmne kohe, vaid juustest tehtud kulmukarvad kinnituvad  2 – 3 kuu jooksul. Korralikud kulmud saab poole aastaga.

Uusi kulme tuleb trimmida kord kuus, kuna siirdatud karvad jätkavad kasvamist.

Ilukirurg Farjo kinnitusel on ta patsiendid uute kulmudega rahule jäänud.

Uued kulmud maksavad keskmiselt 5600 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles