Sven Sester annaks pokkerivõidu heategevuseks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Sester läheb pokkerilahingusse.
Sven Sester läheb pokkerilahingusse. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikogu liige Sven Sester osaleb järgmisel kuul TV3 ekraanile jõudvas pokkerit propageerivas telesaates «Kõik mängus».


«Antud juhul on tegemist pigem sportliku pokkeri kui hasartmänguga,» ütles Sester. «Võistluspokker kogub maailmas järjest rohkem populaarsust ja mängus pole tegemist rahaliste panustega. Selles on adrenaliini ja hasarti, nagu igas spordialas.»

Mängusaate finaali võitja saab auhinnaks veerand miljonit krooni.

«Kujutan ette, et väga vahva oleks, kui raha läheks heategevuseks, aga ega mina ei saa seda võitjale dikteerida,» arvas Sester. «Aga ka teised võiksid selle peale mõelda. Aga selliste mängude puhul võiks domineerida just heategevuslik pool.»

Kogenud bridžimängija Sester ütles, et seni on ta pokkerikaardid kätte võtnud vaid mõnel üksikul korral ja erilist kogemust tal selle mänguga ei ole. Saates osaleda otsustas ta sportlikust hasardist.

«Kui televisioonist selle ettepanekuga minu poole pöörduti, siis ma mõtlesin, et oleks huvitav proffide vastu mängida,» rääkis Sester. «Kui antaks võimalus mängida malet Karpovi või Kasparovi vastu, siis peaks seda ju kasutama. Teiselt poolt annaks võit kellelegi head teha ja võidusumma heategevuseks annetada.»

Telesaates osalevad pokkeriproffide kõrval ka algajad. Tuntud inimestest istuvad pokkerilaua taha Martin Müürsepp, Tiit Sukk, Maarja-Liis Ilus, Aivar Riisalu, Kene Vernik, Kaie Kõrb, Marju Länik, Evely Ventsli, Sven Sester, Viesturs Jansons, Juku-Kalle Raid, Tõnu Oja jpt. Saate sponsor on hasartmänge ja kihlvedusid vahendav firma Unibet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles