Noel Gallagher kirus venda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oasise laulja Liam Gallagher
Oasise laulja Liam Gallagher Foto: WENN.com
Muusik Noel Gallagher on pahane oma venna Liami peale, kes teda hiljutisel Brit Awardsi auhinnagalal oma tänukõnes mainida unustas.

Liam võttis vastu viimase 30 aasta parima albumi auhinna, mis läks vendade endise bändi Oasis plaadile «What’s The Story (Morning Glory)», kirjutab Digitalspy.

Paraku ei maininud muusik auhinda vastu võttes oma venna panust Oasise loomingusse ning väidetavalt on Noel selle peale äärmiselt pahane. Ta olevat ühe fänniga rääkides öelnud, et Oasis oli tema bänd, mis on pärast seda, kui ta sealt lahkus, alla käima hakanud.

«Kui ta tahab minu bändi enda nimele kirjutada, siis olgu, see on tema asi. Aga iga fänn teab tõde ja see on ainus, mis loeb,» olevat pahane Noel torisenud.

Muusik olevat lisanud, et pärast tema lahkumist on Oasisest naljanumber saanud.

«See on nüüd nagu mingi kuradi Sugababes. Järgmiseks löövad nad minema Andy Belli (basskitarrist – toim.) ja asendavad ta pikajalgse blondiiniga,» naeris muusik.

Lisaks olevat mees oma venna moedisainerikarjääri kritiseerinud.

«Oasise fännid ei hooli sellest, milline bänd välja näeb, aga meie poiss ei saa sellest aru. Mood on naistele ja geimeestele,» lõpetas Noel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles