Ronnie Woodi eks: oleme lihtsalt sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova käisid lemmikloomapoes
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova käisid lemmikloomapoes Foto: WENN.com
Rokkar Ronnie Woodi nooruke ekskallim Katja Ivanova eitab kuulujutte, nagu oleks ta mehega taas koos.

Neiu sõnul pole see, et teda hiljuti koos Woodiga pildistati, ka mitte temapoolne tähelepanu saamise katse, kirjutab Digitalspy.

«Ma ei maksnud fotograafile, ma tõesti ei teinud seda,» kinnitas Ivanova ja lisas, et oli pilte ajalehtedes nähes üllatunud.

Neiu sõnul on nad Woodiga pärast lahkuminekut kogu aeg hästi läbi saanud ja leidsid nüüd paraja aja olevat ka avalikult koos ringi liikuda.

«Ma ei arvanud enne, et Ronnie selleks valmis oleks. Mõtlesin, et ta vahiks mind liiga armunud pilguga. Aga ta oli parajasti sealkandis ja ma arvasin, et võime selle siis juba sama hästi ära teha,» meenutas Ivanova kokkusaamist.

Ta lisas, et tema korteris nad vaid kallistasid ning midagi enamat ei juhtunud.

«Seal olid ka paar mu sõpra, nii et see polnud intiimne kokkusaamine. Ta palus esimest korda oma käitumise pärast vabandust. Andestasin talle ja me kallistasime. Ma arvan, et ta on aru saanud, et maailm ei pöörle ümber tema,» rääkis Ivanova.

Neiu lisas, et ehkki ta on eksmeest varem vägivaldsuses süüdistanud ja avalikult «kurjaks kollide kuningaks» nimetanud, oli see vaid nali, mida Wood polevat tõsiselt võtnud.

«Ta küsis vaid, kas ta on siis tõesti nii halb. Ta pole mind hukka mõistnud,» lõpetas Ivanova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles