Kuursaali moe-show'l selgub osavaim õmbleja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaalis saab näidata oma õmblusoskusi.
Kuursaalis saab näidata oma õmblusoskusi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu kuursaal korraldab koos Jägermeistriga eeloleval laupäeval, 27. veebruaril üritustesarja „JägerÖÖ“ raames moe-show „Õmblusmeister“.


„Osalemiseks tuleb kokku panna 6-8-liikmeline võistkond, kellele antakse aega üks tund valmistada Jägermeistri kiledest neli rõivakomplekti: raju õhtukleit, üllatav ülikond, pingul bikiinid ja ujedad uikarid ehk ujumispüksid)," rääkis kuursaali programmijuht Urmas Lass.

„Kollektsiooni esitlemiseks on aega neli minutit. Muusika võib kollektsioonile valida valmis enne üritust, kuid saab valida ka kohapeal DJ plaadikotist olemasolevate plaatide seast. Peale muusikavaliku ootame kollektsiooni tutvustavat juttu."

Kollektsioonide valmistamiseks vajaliku atribuutika saavad võistkonnad kuursaalist. Võistluseks antakse kasutada Jägermeistri kilelindid, nõel, rull musta niiti, rull kleeplinti, käärid ja 6-8 x 4 cl Jägermeistrit.

Kollektsioone hindab väga asjatundlik žürii, kes valib välja parima disaineri ja parima mannekeeni. Lisaks võtab žürii endale õiguse välja anda eriauhindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles