«Tähed muusikas» tähistab 300. juubelit

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed muusikas» saatjuht Mart Sander
«Tähed muusikas» saatjuht Mart Sander Foto: Mardo Männimägi

Homme, 20. veebruaril kell 20.05 jõuab Kanal 2 eetrisse Mart Sanderi «Tähed muusikas» 300. osa. Juubelisaates teeb oma debüüdi superstaar Ott Lepland.


12 aastat, sajad lauljad, muusikud ja muud põnevad külalised ning tuhanded laulud - see on igihaljas kogupere-lemmik «Tähed muusikas», mis tähistab sel laupäeval 300. juubelit. Seda tähelepanuväärset sündmust aitavad vääriliselt tähistada Eesti värskeim superstaar Ott Lepland, vanameister Uno Loop, noor sopran Pirjo Püvi ja alati särav Pirjo Levandi. Kohal on ka Bel-Etage swingorkester ja taktikepp on kindlalt Mart Sanderi käes.

«Tähed muusikas» esimene saade jõudis eetrisse 1998. aasta sügisel Eesti Televisioonis. 2002. aastast alates on saade Kanal 2 ekraanil. Lisaks tänastele kaptenitele, Antti Kammistele ja Tomi Rahulale, on sama ametit pidanud ka Urmas Lattikas, Margus Kappel, Tarmo Pihlap, Peeter Saul ja Mihkel Mattisen. Aegade jooksul on saates osalenud mitusada lauljat. Kõige erilisemateks külalisteks võib pidada aga saksa megabändi Bad Boys Blue ja Ingrid Rüütlit.

«Tähed muusikas 300» pidulik sünnipäevasaade on Kanal 2 ekraanil juba homme kell 20.05, kohe pärast «Pehmeid ja karvaseid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles