«Väljalennu» reisi Egiptusesse võitsid Mari ja Airi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljalend, 18.02.2010
Väljalend, 18.02.2010 Foto: Kanal 2

Kanal 2 seiklussaade «Väljalend» muutis erandkorras mängureegleid - lennujaama kiirustavad võistlejad pidid endale seekord leidma ka reisiseltsilise.

Kertu Jukkum leidis võistlema parkimiskontrolör Villu, kelle esimene takistus andis kohe märku - vihane autojuht polnud parkimistrahviga nõus. Järgmiseks pidi Villu selgeks tegama, kas saab nädalaks ajaks töölt vabaks. Kuigi töökoha kontorisse jõudes oli tema otsene ülemus just lahkunud, õnnestus tal siiski vabaks saada.

Siret Rüüberg meelitas võistlema väikeettevõtja Mari, kes suundus kõigepealt sõbrannat kaasa kutsuma. Sõbranna Airi pass oli aga Tallinnast 40 kilomeetri kaugusel. Airi isa tõi passi ise lennujaama ära.

Ka Villul hakkasid asjad liikuma - talle tuli appi kolleeg Kadi, kes ta koju sõidutas. Kodus ilmnes aga, et tema pass on jäljetult kadunud. Villu otsustas reisile kaasa kutsuda ema, kes väikese mõtlemise järel nõus oli. Villu leidis pika otsimise peale passi autost. Airi passi tõi lennujaama ära isa.

Esimesena jõudsid lennujaama Mari ja Airi, kes võitsid reisi Egiptusesse Hurghadasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles