Maailma kuulsaim elustiili bränd Hed Kandi toob Privé lavale elegantse kankaani

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hed Kandi
Hed Kandi Foto: Privé
Reedel, 19 veebruaril, vallutab klubi Privé taaskord maailmakuulus klubibränd Hed Kandi. Nagu traditsiooniks saanud, toimuvad Hed Kandi peol alati show'd ja nii ka sel korral - lavalaudadel prantslaslikult elegantne ja hoolimatult hurmav kankaan tänapäevases klubivõtmes. He. Hed Kandi lennutab plaate mängima DJ Nathan Lee Walesist, kellele pakuvad omapoolset toetust kohalikud residendid DJ Chris Mil & JP.

Hed Kandil jõuab lavalaudadele prantslaslikult elegantne ja hoolimatult hurmav kankaan tänapäevases klubivõtmes. Kankaan on ajaloo üks skandaalsemaid tantse, millega hullutati publikut juba 19. sajandi Pariisis ning mis püsib kabareede repertuaaris tänaseni.

Nathan Lee alustas plaatide mängimist 8 aastat tagasi ning on siiani jäänud house muusika juurde. Ta ei olnud kunagi valiku ees, et millist muusikat mängida või millises suunas liikuda. Ta teadis alati, et house on tema mängumaa. Peale lugematuid kodus plaadimängijate taga veedetud tunde hakkas ta mängima oma kodulinnas Cardiffis, Walesis. Nendel pidudel mängides jäi ta silma teistele promootoritele ning ta hakkas mängima sellistes suurtes Walesi klubides nagu Liquid ja Escape ning ka teistes UK juhtivates ööklubides. Olles ise suur pidutseja ning ka muusika huviline teab Nathan alati mida valida ning kuidas mängida, et inimesed täiesti pöördesse viia. Tema mixides kajav energia ning entusiasm on elemendid mis teevad temast täiusliku publiku rahuldaja.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200.-, flyeriga 150.-, family-listiga 100.-. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: +372 6310 580, mob: + 372 5625 6000

NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta.

Alates kella 01:00 on nimed family-listis.
Facebooki üritus asub siin: http://www.facebook.com/event.php?eid=481696615157

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles