Neljapäeval esineb Privé’s Hospital Records’i edukaim artist – Logistics

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Privé
Neljapäeval, 18. veebruaril toimub Club Privés taaskord igakuine d'n'b üritus Jus'Fine. Sel korral toob Club Prive koostöös Formation Recordings'ga Eestisse Hospitali plaadifirma alla kuuluva ülikuuma DJ ja produtsendi Logistics'i. Nagu korralikule d'n'b peole kohane aitab pidu käima tõmmata ka tasemel riimiseadja mikrofonil, kelleks seekord MC Ruthless.

Noorena olid Logisticsi peamisteks mõjutusteks legendaarsed rokkbändid nagu näiteks Rage Against the Machine. Esmalt hakati Logisticsi materjalile tähelepanu pöörama kui ilmus lugu Replay ning Fabio ja Grooverider selle oma saates "suureks mängisid". Alles siis avanes Logistics'il võimalus produtseerida album Hospitali jaoks. Tema peamiseks edu saladuseks oli kahe tol ajal veel suhteliselt eraldiseisva stiili "liquid funk'i" ning "tantsupõranda" d'n'b stiilide majutamine ühe katuse, albumi ja label'i alla. Selline unikaalne stiil on mõjutanud meile kõigile teada tipp DJ'sid nagu Andy C ja Friction ning on andnud kõvasti juurde saundile mida peetakse tänase Hospitali Records'i kaubamärgiks.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni ning esimesel tunnil kehtib "Fine-time" piletikell. Iga kuu kolmandal neljapäeval, kehtib klubis Privé esimesel tunnil "Fine-time" piletikell, mille võlu seisneb progresseeruvas piletihinnas - pileti alghind on 0 krooni ja iga hilinenud 15 minutit maksab 25 krooni. Fine-time piletikell kehtib ajavahemikul 23:00 - 00:00, peale seda kehtib Club Privé tavahind.

Klubis Privé on võimalik reserveerida VIP laudu. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: +3726310580, mob: +37256256000

Peaesineja muusikavideod:
Blackout: http://www.youtube.com/watch?v=eIpCG4mcmLQ
Thunderchild: http://www.youtube.com/watch?v=En7El96N25w
Kaleidoscope: http://www.youtube.com/watch?v=gOAra5f0qlk
Logistics & MC Fearless: http://www.youtube.com/watch?v=Z9rsgUW6ZYA

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles