Privilege'is löövad korda vangivalvurid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Bravo@Privilege" tuleb taas.
"Bravo@Privilege" tuleb taas. Foto: Erakogu

Pärnu ööklubi Bravo sõidab sel laupäeval taas külla Kuressaare klubile Privilege, võttes üritusele "Prison Break" kaasa kaunid ja ranged tujuvalvurid, kes soojendavad üles ka kõige külmema südame ja panevad naeratama kõige karmima mehe.


Peole tulijaid ootab uksel kingitus Pärnu populaarselt ööklubilt Bravo ja varajasi tulijaid üllatavad tujuvalvurid kiires shotiga Pah-Pah.

Privilege'i laval mängivad ainult parimat muusikat Bravo resident-DJd Erko Käärats ja Ako Soop ning kaunid Go-Go tšiikad jagavad "vett ja leiba".

Peol saavad kõik peo vangid jäädvustada end koos kaunite vangivalvuritega otse keset mäsu. Pilte näeb järgmisel päeval vabajaportaalist 24tundi.ee.

"Bravo@Privilege" on ürituste seeria, mis kostitab saarlasi ja Saaremaa külalisi ainult maailma parima tantsumuusikaga. Igal üritusel on kavas eri alateema, millega pakutakse mõnusat vahelduvat temaatikat üritusele.

Kõigi vahel, kes lisavad end suhtlusportaalis Orkut Bravo@Privilege sõbralisti, loositakse üritusele välja tasuta pileteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles