Vahur Kersna tänavu ekraanile ei naase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Marina Puškar

Postimehe andmetel tuleb populaarsel saatejuhil Vahur Kersnal alanud telehooaeg tänavu vahele jätta ootamatu terviserikke tõttu.

Telemees Kersna ei soovinud oma tervisest põhjalikumalt rääkida, kuid möönis, et sel aastal ta tõepoolest «Pealtnägija» saatejuhina jätkata ei saa.



Ootamatult avaldunud terviserikke tõttu tuli tal paar nädalat tagasi katkestada ka oma retk Aafrikasse. «Loodan kogu südamest, et asi puudutab vaid seda poolaastat,» jäi mees napisõnaliseks.



Rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg sõnas, et praegu pole «Pealtnägija» tegijad ja rahvusringhäälingu juhtkond otsustanud, mis saab saatest edasi juhul, kui Kersna ei jätka. Varasemate plaanide järgi pidi saade teleekraanile naasma oktoobri algul.



«Seni kuni meil pole täit selgust Vahuri tervislikust seisundist, me ühtegi otsust ei langeta,» sõnas Tomberg. Vahepeal andis juhtkond Mihkel Kärmasele võimaluse teha «Pealtnägija» asemel kaks autorisaadet. Need on eetris 19. ja 26. septembril.



Augusti algul teatas Kersna, et võtab eetritööst aja maha peaasjalikult oma aastase poja Kevini pärast, et võimaldada elukaaslasel Liina Lepikul asuda tööle valitsuse meedianõunikuna. Kersna pidi isapuhkusel viibima 5. oktoobrini. «Kasutan riigi poolt antavat võimalust,» sõnas ta kuu aega tagasi Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles