Kairit Tuhkanen kurameerib kümmekond aastat noorema koolipoisiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeval ehk 14. veebruaril tabas tähelepanelik inimene teineteise soojast embusest ilmatüdruk Kairit Tuhkaneni aka Niki ja Pärnu noortebändi Joseph Inch trummari Rauno Sgirka.
Sõbrapäeval ehk 14. veebruaril tabas tähelepanelik inimene teineteise soojast embusest ilmatüdruk Kairit Tuhkaneni aka Niki ja Pärnu noortebändi Joseph Inch trummari Rauno Sgirka. Foto: Ardi Truija
Tähelepanelik lugeja tabas sõbrapäeval, 14. veebruaril teineteise embusest ilmatüdruk Kairit Tuhkaneni (30) ja temast kaksteist aastat noorema Pärnu noortebändi Joseph Inch trummari Rauno Sgirka.

Sõbrapäeva saatsid teineteise soojas embuses, Pärnumaa Noortebändide konkursil Proovikas 2010 finaalis, mööda Eesti tuntuim ilmatüdruk Kairit Tuhkanen aka Niki ja Pärnu noortebändi Joseph Inch trummar Rauno Sgirka. Samal noortebändide konkursil osales ka Rauno Sgirka bänd Joseph Inch.

Rauno õpib hetkel Pärnu Koidula Gümnaasiumi 12 C klassis. Põhiliselt teataksegi teda kui Joseph Inchi trummarit. Bänd on kodukandis andnud paarkümmend kontserti, kuid suuremale avalikkusele on tegelased siiski veel tundmatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles