«Eesti laulu» finaalkontserti juhivad Ott Sepp ja Märt Avandi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi saates «Tujurikkuja»
Ott Sepp ja Märt Avandi saates «Tujurikkuja» Foto: ERR

12. märtsil Nokia kontserdimajas toimuvat «Eesti laulu» finaali avalikku kontserti ja samaaegset teleülekannet juhivad Eesti parimateks koomikuteks kuulutatud Ott Sepp ja Märt Avandi.

 

 

Ott Sepp selgitas oma tundeid uuele väljakutsele reageerides: «Võtsin pakkumise vastu äärmiselt joviaalselt - hõisates, lauldes ja isegi natuke nuttes. Näen taas suurepärast võimalust tõmmata tähelepanu milleltki suurelt ja oluliselt enda upitamiseks ja oma naljade presenteerimiseks. Rääkimata tohutust töötasust mida ma kavatsen küsida. Kuigi töö kui sellise kavatsen lükata rohkem teiste õlgadele. Elagu «Eesti laul»!»

 

Märt Avandi ütles, et võttis pakkumise vastu pehme ja kaalutletud tuimusega.

«Kui tasus on kokku lepitud ja leping alla kirjutatud, siis hakkan jõuliselt kõrvale viilima. Enda ettevalmistamiseks teen sporti,» lausus Avandi. Küsimusele, mida Eesti rahval sel õhtul esikoomikute paarilt oodata tasub, vastas Avandi: «Olge palun valmis meiepoolseks täielikuks läbikukkumiseks!»

 

ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet veel saladuseloori ei kergita, milline täpselt Avandi ja Sepa roll olema saab.

«Valmistame praegu ette tervet rida üllatusesinemisi ja sketše, millega nad sel õhtul üles astuvad.»

 

«Eesti laulu» produtsent Heidy Purga kutsub aga huvilisi muusikasündmusest vahetult osa saama, et oma silmaga näha näha kõike, mida ainukordne finaalkontsert pakub.

«Kindlasti tuleks kümmet finalisti ning Märti ja Otti kontserdisaali kohapeale vaatama tulla. Vahetu elamuse saamine on seda väärt!»

 

«Eesti laul 2010» võidulugu selgub 12. märtsil, võitjad sõidavad Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse.

 

«Eesti laulu» finaalkontserdi külastajate vahel loositakse välja üllatusauhind - neli priipääset Metallica 18. aprilli kontserdile, mis on korraldajate sõnul ametlikult juba läbi müüdud. Piduliku sündmuse järelpidu toimub klubis Hollywood, kuhu kontserdipublik pääseb poole soodsama hinnaga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles