Piret Järvis juhib Bravos laste tralli

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis juhib pühapäeval Pärnu klbis Bravo lastepidu.
Piret Järvis juhib pühapäeval Pärnu klbis Bravo lastepidu. Foto: Peeter Langovits

Sel pühapäeval, 21. veebruaril taas aset leidva ürituse "24tundi Bravo karaoke star" peojuht on sedapuhku menubändi Vanilla Ninja liige Piret Järvis.


"Usun, et kõik agarad koolinoored on väikese peo ära teeninud - väike tants ja trall kuluvad pingeliste koolipäevade ja suure tuupimise vahele igal juhul marjaks ära," kutsus Järvis kõiki lapsi pühapäeval peole.

Oli väike melomaan

Eelmisest aastast majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis avalike suhete nõunikuna töötav Järvis tõdes, et tema lapsena eriti suur pidutseja ei olnudki.

"10-13aastasena olin meeletu melomaan, kes kulutas kogu oma taskuraha muusikaajakirjade ja -ajalehtede ostmisele," meenutas Järvis. "Jälgisin alati suure huviga MTV ja VIVA muusikasaateid ja pidasin maailma muusikaedetabelite üle täpset arvestust. Samuti käisin selles vanuses agaralt kunstiringis ja aeg-ajalt põikasin klaveritundi. Ka mu teismeliseiga dikteeris suuresti muusika kuulamine ja kindlasti bänditegemisest unistamine."

Teismeliseeas leidis Järvise aeg-ajalt koolipidudelt, sest muid noortepidusid laulja kinnitusel tol ajal ei toimunudki.

"Hiljem hakkasin rohkem alternatiivsemast muusikast lugu pidama ja siis sai palju underground-pidusid ja kontserte väisatud," meenutas Järvis.

Juba lasteaia ansamblis laulmisega algust teinud Järvis on muusikaga kokku puutunud kogu elu. Algkoolist alates käis neiu klaveritundides ja laulis kuni põhikooli lõpuni kooris.

Ansamblil Vanilla Ninja, millega Järvis sai ilmakuulsaks, on laulja kinnitusel veidi rahulikum periood, kuid kadunud pole bänd kuhugi.

"Iga bändiliige pöörab suuremat rõhku teistele olulistele asjadele oma elus. Siiski anname aeg-ajalt kontserte ja lähiajal jõuab poelettidele näiteks uus Vanilla Ninja jäätisesort. Kindlasti on põnevaid uudiseid tulemas veelgi," rääkis Järvis, kes ise osaleb oma uue ansambliga Disko4000 "Eesti laulu" finaalis, mis toimub 12. märtsil Tallinna Nokia kontserdimajas.

Igapäevaselt jagabki muusik end majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete nõustamise ja "Eesti lauluks" ettevalmistamise vahel.

"Kui aus olla, siis paljuks muuks aega ei jäägi," märkis laulja. "Aga Pärnu noortepeolt põikan siiski suurima hea meelega läbi!"

Karaokelised peavad laulu valima

Pühapäeval 15-18 ööklubis Bravo toimuval "Karaoke Staril" jätkub juba sügisel alanud suur laste karaokevõistlus, mille võitja saab kevadel salvestada helistuudios täitsa isikliku plaadi. Karaokel osalemiseks tuleks valida laulude nimekirjast välja oma lemmiklaul ja registreeruda e-posti aadressil star@bravoclub.ee.

Esineda võib üksi, sõprade või kas või koos ansambliga.

Peol aitab möllu korraldada Gabrielle tantsutrupp Saturdays. Peo lõpetab aga võimas valgus -ja laser-show.

Kogu värki majandab ja auhindu jagab sedapuhku Piret Järvis!

Et pidu oleks ikka tõeline, on kohal 24tundi.ee fotograaf, avatud on pildistamissein ja kogu möllu saab tsekata juba samal õhtul vabaajaportaali 24tundi.ee "Karaoke Stari" erilehel!

Peole sissepääs maksab seekordki vaid 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles