Dexteri 4. hooaja Eesti esilinastus on teisipäeval kanalis Fox Crime

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dexter
Dexter Foto: Showtime Networks Inc

Teisipäeval 16. veebruaril kell 20:50 läheb kanalis Fox Crime eetrisse äsja kahe Kuldgloobusega pärjatud sarja «Dexter» 4. hooaeg, mis on ühtlasi ka hooaja Eesti esilinastus.


Jeff Lindsay novellil põhinev sari räägib kohtuarstist, kes öösiti jahib inimesi, kelle hingedel on tumedad kuriteod, ent liiguvad vabaduses. Dexter kannab hoolt, et kurikaelad väärilise karistuse leiaksid.

Neljandas hooajas on Dexter pereisa - abielus Ritaga ning väikese pisipoja Harrisoni isa. Uue hooaja alguses võitleb ta unepuudusega - uus roll abikaasa ja isana ei jäta piisavalt aega puhata päeva- ja öötöö vahel. Kuid see kõik pigem suurendab tema tapmisnälga. Nimiosas Michael C. Hall.

Sari on eetris teisipäeviti 20:50 ja kordused kolmapäeviti kl 16:40, reedeti 20:00, laupäeviti 23:25 ja pühapäeviti kl 16:20. Kokku on 4. hooajal 12 episoodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles