Slayeri uus plaat jääb viimaseks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Araya ansamblist Slayer
Tom Araya ansamblist Slayer Foto: SCANPIX

Legendaarse metalbändi Slayer solist Tom Araya vihjas hiljuti, et peatselt ilmuv album võib nende jaoks jääda viimaseks.


Hetkel seob mehi nende praeguse plaadifirmaga leping, mille kohaselt nad peavad välja andma veel ühe plaadi, kuid Araya sõnul on bändi tulevik ebakindel, teatab WENN.

«Ütleme nii, et see on viimane plaat, mis me Rick Rubinile peame tegema. Kui me esimest korda 1986. aastal lepingu sõlmisime, ei mõelnud me, kui kaua me sel alal jätkata võiksime. Me kirjutasime lihtsalt lepingule alla ja oleme sellest ajast saati albumeid teinud,» ütles Tom Araya.

47-aastane Araya ei kavatse enda sõnul kõrge eani rokkida ning on Slayeri hinguseleminekuks kaudselt pannud paika ka tähtaja.

«Näha seda, kuidas 50-aastane mees laval tukka viskab, tekitaks minus piinlikkust. Kui ma seda vaataks, mõtleksin ma endamisi: «Kuule kutt, kas sa selle jaoks liiga vana ei ole? Sa kukud ju lavalt maha!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles