Noored koguvad kontserdiga raha mälestusvõistluseks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mushy laulja Taavi Holter.
Mushy laulja Taavi Holter. Foto: Ants Liigus

Pärnu ühisgümnaasiumis on 18. veebruaril kell 18 heategevuslik kontsert, et koguda raha siit ilmast lahkunud noore sportlase Karel Leetsare nimelise kergejõustikuvõistluse korraldamiseks.



Leetsare treeningukaaslaste algatatud ettevõtmise tulu läheb Eesti kergejõustikuhooaja kalendrisse märgitud Karel Leetsare mälestusvõistluse korraldamiseks, mis toimub 6. märtsil.

Heategevuskontserdil astuvad üles noored muusikud Mick Pedaja, Vaido Neigaus, Mushy unplugged koosseisus Taavi Holter, Silver Haugas ja Rauno Pella, ansambel Nuumen ja Liisud ning tantsutrupp All Starz.

Karel Leetsar oli Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpilane ja lootustandev noor kergejõustiklane, kelle elutee lõppes liiga vara. Esimene Karel Leetsare nimeline kergejõustikuvõistlus toimus möödunud aastal ja selle korraldasid tema treeningukaaslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles