Viljandimaa noortekeskuses algab BMX-ratturite õpitöötubade sari

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa noortekeskuses läheb käima BMX-ratturite õpitöötubade sari, kus oskusi saab arendada ja lihvida juhendaja Raigo Suija käe all.


Et Viljandimaal on BMX-ratastega sõitmine muutunud väga populaarseks, on õige aeg lasta end juhendada selle ala parimatel, kes oskavad juhtida tähelepanu nii ohutusele kui sõiduoskuse parandamisele.


Võimalust õppida juhendaja käe all BMX-rattaga sõitma ei ole Eestis seni ametlikult pakutud, niisiis saab osaleja lisaks oskuste omandamisele teha ajalugu!

Raigo Sujal on piisavalt kogemusi, et neid teistelegi jagada. Harrastajana pole ta tuntud ainult Viljandimaal, vaid kogu Eestis, ning aastate jooksul on ta edukalt osalenud paljudel võistlustel.

Õpitöötoad on esialgu kord nädalas esmaspäeva õhtuti kella 17-20 Viljandimaa noortekeskuse ekstreemhallis.

15. veebruaril kell 16.30 ootab Viljandimaa noortekeskus ekstreemhalli nii algajaid, kui tõsiselt huvitatud harrastajaid ning lapsevanemaid. Õpitöötubade tasuta esmatutvustusel vastatakse küsimustele ning räägitakse põhjalikumalt tulevikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles