Galerii: Pärnu kuursaalis püstitati kallistusrekord

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeva pidu Pärnu kuursaalis.
Sõbrapäeva pidu Pärnu kuursaalis. Foto: Janek Põldots

Laupäeva öösel toimus Pärnu kuursaalis tõeliselt energiline sõbrapäeva eelmäng, kui püstitati uus rekord puntrakallistuses, võisteldi musitamises ja enneolematu peo pani püsti Eesti-Ukraina ühisbänd Svjata Vatra.


„Puntrakallistuses osales 284 inimest, mis on uus siseruumides kallistamise rekord," teadis kuursaali programmijuht Urmas Lass. „Paarikallistuses osales kahjuks vaid 26 paari, aga rahvas ei olnud veel lihtsalt kallistamissoe."

Lassi sõnade järgi muutub kallistamisrekordi püstitamine aasta-aastalt kuursaalis järjest raskemaks, sest kinnine ruum seab piirid. „Tuleval aastal tahaks teha kallistamise juba linnatänavatel ja kaubanduskeskustes," rääkis Lass.

Kallistamise kõrval toimus sõbrapäeva eelööl kuursaalis ka suudlemisvõistlus, kuhu žürii valis viis paari, kellest üks oli naispaar. Lassi teatel võitis suudlemisvõistluse kõige pikem paar, kes suudles kõige pikemalt, andunumalt, himuramalt ja seksikamalt.

Õhtu muusika eest hoolitses ansambel Svjata Vatra ja Lassi sõnade järgi ei ole kuursaal sellist pidu juba ammu näinud.

„Rahvas oli totaalselt pöördes ja õhk oli energiast paks," kirjeldas kuursaali programmijuht. „Svjata Vatra korraldas kuursaalis tõelise energiaplahvatuse ja pani tantsima ka kõige suurema puujala. Möödunud öö oli tänasele sõbrapäevale ikka kõva eelmäng."

Tsekka, ka kuidas kallistati ja musitati kuursaalis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles