Homoõiguslased nõuavad John Mayerilt vabandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Mayer
John Mayer Foto: WENN

Ameerika Geide ja Lesbide Laimuvastane Liit (GLAAD) soovib, et muusik John Mayer vabandaks Playboys tehtud märkuse tõttu.

Mayer kasutas skandaalses intervjuus «n-sõna», nimetas Jessica Simpsonit «seksuaalseks napalmiks» ja võrdles oma peenist valge ülemvõimuga, kirjutas Digitalspy.

Staar vabandas rassistliku väljendi kasutamise pärast oma Twitteri lehel, kuid jättis tähelepanuta geid, keda kirjeldas sõnaga f*g (p**e).

«John Mayer vabandas Twitteris n-sõna kasutamise eest. Samas intervjuus kasutas ta homofoobset f-sõna, kui meenutas blogija Perez Hiltoni suudlemist, kuid selle eest ta ei vabandanud,» teatas GLAAD. «Avaliku elu tegelasena, kellel on miljoneid fänne, võiks Mayer mõista, milliseid tagajärgi mõlema sõimusõna kasutamine tuua võib.»

«Mayer on andekas muusik, kes on varem väljendanud toetust geikogukonnale, kuid nüüd ootame temalt vabandust,» lisas organisatsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles