Singer-Vinger ja Propeller annavad täna Rock Cafes kontsertetenduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Propeller
Propeller Foto: Andrus Noorhani (fotokala.ee)

Täna 12. veebruaril toimub klubis Rock Cafes enneolematu kontsertetendus, kus lavale astuvad Eesti rockmuusika kaks kanget - Singer-Vinger ja Propeller. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Singer-Vingerilt jõudis sel nädalal raadiojaamadesse lugu «A ma lää koo». Lugu on leidnud raadiokuulajate poolt väga head vastukaja. Kas tulikuum raadiohitt ka õhtusel kontserdil esitusele tuleb selgub kui Singer-Vinger lavale astub.

Wikipedia tutvustab Eesti üht populaarsemat rockbändi nii: Singer-Vinger on Eesti proge sugemetega rock-bänd, kelle lugude sõnum on enamasti läbi huumori esitatud iroonia. Bänd tegutseb alates 1986. aastast, selle eelkäijad olid Pära Trust ja Turist.

Raamatus «Polkast Rokini» on Propelleri kohta kirjas järgnev tutvustus: Koloriitne punkansambel. Selles esinesid muusikud, kes rohkem nagu oma lõbuks harrastasid primitiivset, kuid vürtsikat muusikat, teatraalset show'd. Nendegi punk oli mõeldud pilana, mis siiski leidis liialt tõsimeelset tõlgendust.

Iga Propelleri kontsert on sündmus omaette - bänd mängib harva, aga ainult väga valitud pidudel.

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti hinnaga alates 100 krooni. Uksed kontserdile avanevad kell 21.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles