Singer Vinger ja Propeller ühisel kontsertetendusel

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer ja Singer Vinger Pärnu kuursaalis.
Hardi Volmer ja Singer Vinger Pärnu kuursaalis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna, 12. veebruaril toimub Tallinna Rock Cafes enneolematu kontsertetendus, kus lavale astuvad kaks Eesti rokkmuusika kanget: Singer Vinger ja Propeller.


Singer Vingerilt jõudis sel nädalal raadiojaamadesse lugu "A ma lää koo", mis on leidnud raadiokuulajatelt väga head vastukaja. Kas tulikuum raadiohitt õhtusel kontserdil esitusele tuleb, selgub, kui Singer Vinger lavale astub.

Wikipedia tutvustab Eesti üht populaarsemat rokkbändi nii: Singer Vinger on Eesti proge sugemetega rokkbänd, kelle lugude sõnum on enamasti läbi huumori esitatud iroonia. Bänd tegutseb 1986. aastast, selle eelkäijad olid Pära Trust ja Turist.

Raamatus "Polkast rokini" on Propelleri kohta kirjas järgnev tutvustus: "Koloriitne punkansambel. Selles esinesid muusikud, kes rohkem nagu oma lõbuks harrastasid primitiivset, kuid vürtsikat muusikat, teatraalset show'd. Nendegi punk oli mõeldud pilana, mis siiski leidis liialt tõsimeelset tõlgendust."

Propelleri iga kontsert on sündmus omaette - bänd mängib harva, aga ainult väga valitud pidudel.

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. Uksed kontserdile avanevad kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles