Winterjam festival ühendab kümned välisartistid ja tuhanded peolised!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winterjam
Winterjam Foto: tre.ee
23. veebruaril 2010, muutub Paide Spordihall kõigi Eesti tantsumuusikasõprade Mekaks, kuna oma 10. sünnipäeva tähistab peokorraldaja Tre.ee!
Juubeli puhul korraldatakse Winterjam festival Eestimaa südames, Paide linnas, uues Sprodihallis.

Winterjam peaesineja on HEADHUNTERZ, kes on Hollandi DJ ja produtsent.
Oma muusikukarjääri alustas Headhunterz lastekoorist, kus ta astus üles ka solistina. Samuti tegeleb ta nn. häälenäitlemisega ehk on lugenud sisse näiteks Hollandi versioonile High School Musicalist Zack Efroni hääle ning dubleerinud flaami keelde ka Peter Pevensie filmis "Chronicles of Narnia.", samuti võib tema häält kuulda Harry Potteri filmides.

Tuntud on Headhunterz aga hoopis hardstyle muusika kaudu. Ta on esinenud sellistel suurtel festivalidel, nagu Defqon 1, Qlimax, Q-Base, In Qontrol, Decibel. 2007 aastal lõi ta maailma suurima hardstyle-sündmuse, Qlimax ametliku hümni "Power Of Mind"
http://www.youtube.com/watch?v=v77fp_TY758 ning 2009 aastal tegi ta loo „Scrap Attack“ mis valiti hümniks Defqon 1 festivalile.

Headhunterzi videod on saanud populaarses videokeskkonnas Youtube mitmeid miljoneid vaatamisi ning tegemist on seni ühe tuntuma hard-dance skene esindajaga, kes Eestis esinenud. Winterjamil astub lisaks Headhunterz´ile lavale üle kümne välisartisti, kellest enamus Saksamaalt ja Hollandist.
Winterjam 2010 ametliku hümni "Our Generation" on loonud Saksa produtsendid Rocco & Bass T, kes on samuti üheks festivali peaesinejaks.
Kuula Winterjami hümni Youtubest: http://www.youtube.com/watch?v=BEuRWG--vlI

HEADHUNTERZ (NL)
ROCCO & BASS-T (GER)
PAFFENDORF (GER)
DE-GREES (GER)
ALEX MEGANE (GER)
TI-MO (GER)
MINDCRACKER (NL)
SILVER NIKAN (NL)
PHUNK FOUNDATION (GER)
+ Läti ja Eesti plaadikeerutajad.


Üle kümne aasta Tre.ee pidusid vedanud Siim Pohlaku sõnul, on praeguse seisuga läbi müüdud rekordiline kogus eelmüügipileteid ning kõik VIP-piletid. „Hoolimata rasketest majandusoludest on näha, et inimesed soovivad ka praegu pidutseda ja unustada argimured vähemalt üheks õhtuks, kui tegemist on neile huvipakkuva sündmusega. Tore on  näha, et huvi Winterjam vastu on väga suur ka lähivälismaal – Soomes ja Lätis“ 

"Tänu heale vastuvõtule saame anda endast maksimumi, et meie 10. sünnipäev mööduks külastajatele võimalikult suure elamusega - Paide Spordihalli seatakse üles võimas valgus- ja helishow. Lava ja konstruktsioonid tuuakse kohale Riiast ning samuti tuleb suurem osa lasershow seadmetest väljastpoolt Eestit.

Turvaliselt peole! Pea igast Eesti nurgast on koostöös Taisto bussidega pandud liikuma soodsad eribussid, mis peolised nii Tallinnast, Tartust, Pärnust, Viljandist, Rakverest, Valgast, Võrust, Raplast ja paljudest teistest kohtadest  turvaliselt peo alguseks Paidesse ning pärast pidu koju toimetavad.

Eribusside marsruutide kohta saab infot siit: http://www.tre.ee/peobuss

 
Paide Spordihall sai valitud suursündmuse korraldamiseks, kuna Paidel on hea asukoht ja Tre peod on aastaid Paides ja mujal Kesk-Eestis edukalt toimunud. Samuti on 4000 ruutmeetril, läbi 3 korrusel laiuv hoone väga hea ja huvitava planeeringuga, mis taolise sobib suurürituste korraldamiseks hästi.

Korraldajad paluvad külastajatel saabuda varakult, et vältida suuremaid järjekordi. Lisaks Eesti pidulistele on oodata omal algatusel saabuvaid peobusse ka Soomest ja Lätist.


Vanusepiirang on terve öö 16+
Avatud ka eraldi 18+ ala.

Peo kestvus on 12 tundi, algus 19:00.



Lisainfot loe

http://www.tre.ee




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles