Piletimäng: võida pääse kaklusklubisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puurivõitluse kohtunikekoolitus.
Puurivõitluse kohtunikekoolitus. Foto: EESTI SPORTLIKU VABAVÕITLUSE LIIGA

Elu24 sporditoimetusel on tapvalt hea meel lugejate vahel välja loosida pileteid MMA Raju 4 võistlusele.


Võita on võimalik neljal lugejal, kes saavad koos kaaslasega esmakordselt Eestis nautida tõelist puurivõistlust. MMA Raju 4 toimub laupäeval, 13. veebruaril Tallinnas TTÜ spordihoones. Lisainfot saab

siit

.

Piletiloosis osalemiseks saada kiri aadressil toimetus@elu24.ee. Märgusõnaks kirjuta «MMA RAJU». Kirja sees märgi ära oma nimi ja telefoninumber ning vasta küsimusele: «Mees, sa ei tea, kui kiiresti ma löön!». Loosimine toimub reedel kell 15.00. Võitjatega võetakse ühendust.

MMA RAJU 4 korraldab Eesti sportliku vabavõitluse liiga. Sportlik vabavõitlus on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Võistlejate puhul hinnatakse tehnilist sooritust, püüdlust alistada vastast kas löökide või valuvõttega ning head füüsilist vormi.

Esmakordselt Eestis võib jälgida päris ehtsat puurivõitlust. Õhtu peamatšis astuvad puuri Jorgen Matsi (26) Tartust ja Jaakkoo Väyrynen (22) Soomest. Jorgen, kes oma sportlaste juhendamise kõrvalt ka ise võistlusteks treenib, on brasiilia jiu-jitsu taustaga (lilla vöö) võitleja. Maasvõitluses on ta alistuste ja löökidega Jaakkole kindlasti väga ohtlikuks vastaseks. Jaakko, Soome nimekas kikkpoksi ja MMA-klubis treeniv sportlane, on aga kogenud ning väga mitmekülgne võitleja, kes teeb kõik, et tema esimese pro-reeglitega matši lõpus tõstetaks üles tema käsi.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles