Vabaduse väljaku ääres avab uksed uus eksklusiivne klubi VABANK

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabank
Vabank Foto: vabank.ee
Tallinna südalinnas Vabaduse väljaku ja Harju tänava nurgal paiknevas ajaloolises pangahoones alustab tegevust uus eksklusiivne klubi VABANK, mis avab ametlikult uksed sel reedel. VABANK on suunatud kõrgkvaliteeti hindavale kliendile, pakkudes öise pealinna pidutsejatele parimat interjööri, emotsiooni ja turvalisust ning VIP-staatuses külalistele ka erikohtlemist.

Klubi turundusjuht Maria Sepper ütles, et eksklusiivse atmosfääriga VABANK pöörab põhitähelepanu külaliste privaatsusele ja teeninduse tasemele. „ VABANK sündis soovist luua Tallinnasse selline klubi, kus tahaks ise sageli käia. Tagasiside, mille saime VIPidelt kinnisel avaüritusel, lubab tunda, et VABANK kujuneb paljude inimeste uueks koduklubiks," märkis Sepper. Ta lisas, et klubi iseloomustab eelkõige uudsus, hea asukoht, eriline interjöör, parimad baarmenid, turvalisus ja privaatsus.

Peaaegu Vabadussõja võidusamba jalamil, ajaloolises pangahoones Harju tänav 13 uksed avav klubi paikneb ligi 700 ruutmeetrisel pinnal. Varem pangana kasutatud väärikad ruumid sobivad ööklubi jaoks ideaalselt. Luksusliku interjööriga VABANK mahutab lisaks tantsusaalile viis baari. Kunagisest panga seifist, kus on aegade jooksul hoitud raha ja kullakange, on ehitatud privaatne Bank Owners Club, millesse juhukülaline tavaliselt ei satu. Privaatse teenindusega kinnist ja õdusat klubiruumi täiendab sigarituba.

VABANK siselahenduse autor on sisekujundaja Kristiina Kuus, ehitustöid teostas Kulden Grupp. Eksklusiivse klubi avamisse on investeeritud koos moodsamate turva- ja tuleohutussüsteemidega mitu miljonit krooni. Klubil on lisaks peasissekäigule ka tagavaraväljapääs, mida saab kasutada eriolukorras. Töötajad on läbinud ka spetsiaalse koolituse ohuolukorras käitumiseks. Külaliste turvalisuse eest vastutab turvafirma Meeskond.

Klubi nimi viitab prantsuskeelsele väljendile ‘va banque', mis tähendab ‘minekut täispangale' ehk antud kontekstis maksimaalseid pidusid. Viimati tegutses samades ruumides SEB, kuid panga funktsioonides on neid ruume kasutatud juba esimese Eesti Vabariigi ajast. Klubi VABANK tegevust korraldab operaatorlepingu alusel Vabank OÜ.

Uus klubi annab tööd oma ala parimatele tegijatele, kelle hulka kuuluvad ka Tallinna nimekaimad baarmenid Sven Petrov ja Mati Vilik. VABANK on avatud esialgu kaks päeva nädalas - reedel ja laupäeval alates kl 23. Programm lähtub maailma klubikultuuri trendidest, pakkudes külalistele tuntud DJ-de, muusikute jt artistide kõrval ka põnevaid üllatusi. VABANK lähtub oma tegevuses klientide privaatsuse nõudest ja seetõttu on klubis pildistamine või filmimine erikokkuleppeta keelatud. VABANK jätab endale õiguse valida klientuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles