Lõbusad koopaoravad on tagasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koguperekomöödia "Alvin ja koopaoravad 2" on järg 2007. aasta menukomöödiale.
Koguperekomöödia "Alvin ja koopaoravad 2" on järg 2007. aasta menukomöödiale. Foto: Internet


Viljandi kinos Rubiin on 12. - 18. veebruarini kella 18 näeb koguperekomöödiat "Alvin ja koopaoravad 2". Laupäeval ja pühapäeval kella 16 on lisaseansid.


Kolm muhedat karvast venda on tagasi! Koopaoravad Alvin, Simon ja Theodore. Pärast järjekordset äpardust, millesse olid segatud Alvin ja nende heliloojast hooldaja Dave Seville (Jason Lee), peab musikaalne kolmik kolima Dave'i laheda sugulase Toby juurde. Nagu inimlapsedki, hakkavad nad seal kohalikus koolis käima.

Kool toob endaga noorte rokkstaaride jaoks kaasa hulga uusi väljakutseid nagu kodused ülesanded, kehalise kasvatuse tunnid ning loomulikult tüdrukud! Ehk siis oravaplikadest trio, kes tegelevad ka laulmisega ja seda Alvini ning vendade endise ahne mänedžeri Ian Hawke'i (David Cross) käe all, kes on lubanud teha neist tüdrukutest kõige suuremad staarid maailma muusikaturul.

Koguperekomöödia "Alvin ja koopaoravad 2" on järg 2007. aasta menukomöödiale. Erinevalt esimesest osast räägivad kõik tegelased nüüd sulaselges eesti keeles! Tegelastele annavad oma hääled Anatoli Tafitšuk, Maarius Pärn, Veiko Anvelt, Merilin Kirbits, Mairi Jõgi, Natali Lohk, Priit Võigemast, Tiit Sukk, Taavi Teplenkov, Rasmus Kaljujärv ja paljud teised. Dublaažirežissöör on Erki Aule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles