Tiina Jantson: mehed hindavad naisi välimuse järgi

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Jantson
Tiina Jantson Foto: Erakogu
Elu24 uuris Sixtina modelliagentuuri ja paljude missikandidaatite emmelt, Tiina Jantsonilt (49) tema ilu ja nooruslikkuse saladusi.

 

Tiina, kuidas Sa nii hea välja näed?

Minu nooruslikkuse saladuseks on ilmselt 20 aastat kestnud töö laste ja noortega. Nad ei lase sul lihtsalt hingeliselt vananeda ja ma tunnen ennast ikka samasugusena, kui seda olin Sixtina algusaastatel.

Iludusvõistluste korraldamine hoiab mind aga pidevalt ka ilusate neidude hulgas ja tahes või tahtmata, olles rahvusvahelises ilumaailmas, sa lihtsalt pead enda eest hoolitsema ja end igati tasemel hoidma.

Enamik missivõistluste korraldajaid maailmas on mehed ja seda enam nad hindavad neid naisi, kes neile väärilist partnerlust pakuvad. Kindlasti mängib siin oma rolli ka välimus, mida mehed väga tähelepanelikult jälgivad. Mehed hindavad naisi ju välimuse järgi.

Sinu värske ja noorusliku jume saladus?

Näonaha eest olen hoolitsenud kogu elu. Ilma igapäevaste kreemideta ma läbi ei saaks.
Kuid mis siin salata, eriti viimasel ajal olen appi võtnud nii Hiina meditsiini imed, kui ka nende revolutsioonilised tooted bioloogilise kosmeetika alal.

Noorenduskuurile mõjub muide väga hästi nõelravi. Uutest toodetest rääkides aga on lõpuks ka Eestisse jõudnud tänu FOHOW (Fööniks) firmale Hong Kongi juhtiva geeniuurimisinstituudi murranguline uudne bioloogiline vahend näonaha hooldamiseks.

See mitte ei silu olemasolevaid kortse, vaid toob tõepoolest tagasi nooruslikkuse ka vananenud nahale. Olen ise näinud mitmete naiste peal selle vahendi hämmastavat mõju.Teised on olnud arvamusel, et nad on käinud iluoperatsioonil.

Praegu tundub, nagu teeksin reklaami millelegi, aga ausalt öeldes olen tõesti vaimustuses ka ise sellest vahendist. Kahjuks on kõik head asjad aga ka küllaltki kallid. Peab lisaks ikka vahel ka vähe odavamaid kosmeetikavahendeid kasutama oma näonaha värskuse säilitamiseks.

Kas ilukirurgi nuga on Sind puudutanud?

Arvan, et kui kunagi tõesti selleks vajadus tuleb, siis peab selle ka ette võtma. Selles ei ole midagi halba, kui naised tahavad ennast peeglist vaadates igati hästi tunda. Kui sa ei ole enam ise rahul selle pildiga, mis sealt vastu vaatab, siis on aeg midagi kardinaalset ette võtta, sest kõik teised näevad sind ju ka täpselt sellisena.

Millised on Sinu igapäevased ilurutiinid?

Igapäevased ilurutiinid on tavalised nagu paljudel naistel. Ei midagi super erilist. Hommikul nägu puhtaks ja meik peale ning õhtul meik maha ja nägu jälle puhtaks. Unustada aga ei saa ka oma keha. Ikka mõnusad vannid mõne hea aroomiõli ja soolaga teevad olemise alati väga heaks, eriti kui väljas on külm ja vastik ilm.

Jälgid Sa seda, mida suhu pistad?

Eks seda tuleb ikka jälgida, mida me sööme. Mina näiteks söön väga vähe magusat. Lihtsalt ei taha ja ei ole kunagi eriti tahtnud. Minu poolest võivad küll kõik tordid, koogid ja eriti šokolaadikommid olemata olla.

Seevastu ei saaks ma kuidagi läbi ilma liha söömata. Ka kartul ei ole minu jaoks üldse oluline. Armastan liha kõrvale süüa lihtsalt värsket salatit. Lemmikuks on lambaliha, aga ka üks õige loomaliha steak on alati teretulnud.

Teed Sa sporti?


Sporti on elu jooksul palju tehtud, aga praegu põhiliseks «spordialaks» on mööda linna jalgsi ringikihutamine ühest punktist teise. Alati jõuab kesklinna piires minu meelest jalgsi kiiremini kohale, kui ükskõik millise transpordivahendiga. Pealegi mulle meeldib kõndimine ja kui on ilus ilm, siis võtan ikka ette kohe pikemaid rännakuid.

Oma modellihakatistele tunde andes ikka teen mõningaid harjutusi ka, aga  spordisaali ei ole küll juba pikka aega jõudnud. Kõhulihaseid saab kodus ka vähe pingutatud. Vesiaeroobika on  päris mõnus ajaviide, ainult et seda vaba aega on üsna väheseks jäänud.

Tahaksin juba ammu jooga treeningutele tagasi minna. See mulle tõesti meeldib, on ühtviisi hea nii kehale kui ka vaimule.

Kas tarbid alkoholi?

Olles «lihasööja», siis ilma hea punase veinita sinna juurde ikka õiget naudingut söömisest ju ei saaks. Veinidest eelistan Tšiili veine. Ülejäänud alkoholi suhtun ükskõikselt.

Võin küll juua kõike, kui on hea seltskond, aga eriti tihe alkoholi tarbija ma just pole. Sõbrad alati naeravad, kui külla tulevad ja minu suurt alkoholikogu näevad, et minust alkohoolikut ei saa kunagi.

Mulle meeldib seda lihtsalt koguda. Igalt poolt välismaalt püüan ikka alati jälle mingit sellist alkoholi kaasa osta, mis oleks iseloomulik just sellele maale. Nii see kogu aina suureneb ja ühtegi pudelit nagu lahti teha ka ei raatsi.

Palju end meigid?

Meikinud olen ennast peaaegu iga päev ja seda alates 18st eluaastast. Töötades Tallinna Moemajas mannekeenina juurdus see sisse igapäevase olulise faktorina ja olen ikka siiani jäänud selle juurde, et ilma meigita välja ei lähe. Erandiks on muidugi päevad, kui võimalus rannas olla või lihtsalt kuskil maal olles.

Nimeta mõned lemmik-ilutooted?

Nagu ma juba eelpool mainisin, on praegu vaieldamatuteks lemmikuteks Hiina ilutööstuse maskid ja bioloogilised kreemid. Nende mõju on nii hämmastav, et pideval kasutamisel ei ole mingeid iluoperatsioone tarviski ette võtta.

Mõni lihtne ilunipp või -soovitus naistele? 


Üks lihtsamaid igapäevaseid ilunippe pärineb juba Kleopatralt, kuid aitab ideaalselt ka tänapäeval igal naisel oma näo värskust säilitada. Tee jääkuubikud mõnest heast ravimteest ja igal hommikul peale sooja veega näopesu hõõru seda nende jääkuubikutega.
Tulemused on silmanähtavad ja hämmastavad. Proovige ise!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles