Tiina Jantson otsib maailmatasemel missikandidaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Jantson - “ Kolmanda Aastatuhande Naine”
Tiina Jantson - “ Kolmanda Aastatuhande Naine” Foto: Erakogu
«Juba 20 aastat korraldab Sixtina Eestis erinevaid iludus- ja talendivõistlusi. Meie võitjad saadetakse esindama Eestit paljudele Maailma suurvõistlustele ja alati on nad sealt tagasi tulnud kõrge tunnustusega,» pajatab Sixtina juht Tiina Jantson.

Tiina Jantson on enda sõnul nn Eesti Rahvuslikuks Direktoriks valitud väga paljude maailma iludusvõistluste  korraldajate poolt, mis omakorda seab aga kohustuse nendele võistlustele alati ka Eestist mõni vääriline esindaja saata.

«Selleks, et leida neid esindajaid, otsustasime sellel aastal viia läbi igakuise võistluste seeria alates veebruarist kuni juunini, mis siis lõppeb finaaliga juulis. Iga võistluse võitjad osalevad juulis toimuval «Eesti Miss Modell» & «Miss Bikini» finaalvõistlusel,» pajatab Jantson.

«Kuid samas on nad saanud juba ka õiguse sõita Eestit esindama mõnele maailmas toimuvale missivõistlusele. Esimene võistlus toimub juba 13.Veebruaril ööklubis «SEDUCTION», kus avame iludusvõistluste hooaja «Miss Valentine» üritusega.»

Tiina Jantson ootab ka Sind koos sõpradega vaatama ja kaasa elama kaunitele neidudele. Samas tähistatakse 13. veebruaril ka «Sõbrapäeva» ja võetakse koos vastu Tiigriaasta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles