Hull faasan terroriseerib tervet küla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faasan
Faasan Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Unine Yorkshire'i külake Inglismaal on langenud hullumeelse faasani viha alla. Juba rohkem kui kuu aega on julge lind kohalikke elanikke ja koeri kiusanud ning autosid taga ajanud.


Faasanil olevat kombeks varjuda ning oodata koolibussilt saabuvaid lapsi, et neid siis suure kisaga taga ajada, kirjutab Metro.co.uk.

Ühe kohaliku naise sõnul on lind tema aias püsiklient. Ta räägib, et kui tavaliselt lendavad need linnud minema, siis see tuleb otse inimese peale.

Kokkupõrget jultunud faasaniga kirjeldas ka üks ehmunud vanaema, keda lind ründas just siis, kui ta väikese lapselapsega jalutas. Faasanil õnnestus vanadaami jalad veriseks nokkida, enne kui rünnakule peale sattunud postiljon linnu ära peletas.

Kohaliku võimuesindaja sõnul võib lugu tunduda naljakas, kuid tegelikult võib lind väikestele lastele haiget teha. «Sa võid teda ju eemale lükata, aga ta tuleb ikka sulle järele. Ta terroriseerib tervet küla,» kirjeldas kohalik.

Küllap on sellel linnul lihtsalt lähenev kevad pähe löönud, arvavad linnutargad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles