Privé reede algab Babor Spas

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Laur Laanemaa
Reedel, 12. veebruaril, viivad Privé ning Babor Spa USA'st pärit DJ Sandy Rivera koos sõpradega Babor Spa'sse turgutavale üritusele "Reeded Privés" PrePartySpa. Sandy Rivera suundub koos külalistega, kelle hulka kuuluvad näiteks Lauri Pihlap ja Martin Saar, reede õhtupoolikul Babor Spa'sse turgutavale eelüritusel.

Martin Saar hüüdis kutset saades: "Kõlab super hästi! Ma pole kunagi reede õhtut, pidu alustanud Spaast! Väike mullijook ja keha- ning vaimuvärskendus on ideaalne algus peole!"



"Reeded Privés" PrePartySpa tähendab et enne reedest klubisse minemist värskendame keha ja vaimu! Juba kolmandat korda toimub privaatne üritus, mis ühendab hea peo ning mõnusa lõõgastuse. Selline üritus saab toimuda ainult tänu sellele, et Eesti publik on saanud Sandy-le südamelähedaseks ning temast on saanud teatud mõttes ka Eesti fänn. Tutvutakse Babor Spa-ga ning Babor toodetega, nautida saab erinevaid lühiprotseduure, kergeid suupisteid ning shampust, täpselt see, mida üks korralik peoloom enne hullupöörast õhtut ja pidu vajab!

Peale lõõgastavat koosviibimist suundutakse Privésse, kus plaadimängijate taha astub maailmakuulus ning kõigi poolt armastatud Sandy Rivera, kes jätkab oma hullu ning üllatusi pakkuvat omanimelist pidudesarja.

Sandy Rivera on tuntud kui viimaste aastate üks legendaarsemaid produtsente ning tema loodud hittide hulka kuuluvad sellised tantsupõrandate vallutajad nagu "Finally", "Don't Stop", "Come Into My Room", "Lollipop", "Persuasion", "Escape" and "Dirty Sax". Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Ameerikat ning Inglismaad ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Kui Sandy pole reisimas, töötab ta aktiivselt stuudios uue materjali kallal.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

Vaata videoid Sandy ja Privé pidudest:
www.youtube.com/clubpriveofficial

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles