Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hakkliha-üllatusmunad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hakkliha-üllatusmunad
Hakkliha-üllatusmunad Foto: Sille Varblane

0,5 kg hakkliha


3 viilu saia


vett saia leotamiseks


1,25 tl soola


peenpipart


1 muna


Täidiseks üks praetud ja soolaga maitsestatud terve šampinjon igasse hakklihamunasse.

Paneeringuks riivsaia.

Küpsetasin õliga määritud ahjupannil 200-kraadises ahjus, kuni hakkliha oli küpsenud.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles