Groundhog Day «Teiste seest kõigile» Kokku 23 punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Teiste seest kõigile» - autorid Tõnn Tobreluts, Tauno Tamm, Keio Münti, Indrek Mällo, esitaja Groundhog Day
«Teiste seest kõigile» - autorid Tõnn Tobreluts, Tauno Tamm, Keio Münti, Indrek Mällo, esitaja Groundhog Day Foto: Postimees.ee

Postimees palus lauljatel ja muusikaga seotud inimestel hinnata kümmet Eesti Laulu finalisti ning uuris, kui suureks hindavad nad iga laulu võiduvõimalusi Norras peetaval Eurovisioonil.


Allan Roosileht:

«Soome eurožürii annaks sellele pundile kindlasti kohe 12 punkti, sest Eurolaul peab olema rock. See on niivõrd hea punt, et miks peaks ta europalaganis ebaedu nautima. Hea laul vales kohas. Huvitav, kas neid ikka hoiatati, et nad võivad Eurovisioonile sattuda?»



Ithaka-Maria Rahula:

«Tubli, istu, 3+. Lugu ei üllata absoluutselt. Kõik toimuv on etteaimatav juba esimestest taktidest. Meeldib crunchy kitarri sound.»



Evelin Samuel:

«Hea muusika, energia, lauljal on mõnus hääl. Sõnad on pisut kandilised.»



Bedwetters:

«Groundhog Day on üks omapärane nähtus eesti muusika maastikul. Meile on nad alati meeldinud. Poisid ise on rõõmsad ja elujõulised ning see kajastub ka nende muusikas. Nad on üks väheseid bande, kes oskavad kirjutada suurepäraseid eestikeelseid sõnu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles