Violina feat. Rolf Junior «Maagiline päev» Kokku 25 punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maagiline päev» - autorid Mihkel Mattisen, Timo Vendt, Rolf Roosalu, Liis Lass, esitaja Violina feat. Rolf Junior
«Maagiline päev» - autorid Mihkel Mattisen, Timo Vendt, Rolf Roosalu, Liis Lass, esitaja Violina feat. Rolf Junior Foto: Postimees.ee

Postimees palus lauljatel ja muusikaga seotud inimestel hinnata kümmet Eesti Laulu finalisti ning uuris, kui suureks hindavad nad iga laulu võiduvõimalusi Norras peetaval Eurovisioonil.


Allan Roosileht:

«Mulle meeldib Rolfi uus plaat «Ööjanune» ja see ei ole minu arvates veel selle plaadi parim laul. Ometi saab lugu 12 punkti, sest Rolf oskab laval olla. Lugu on leidlik ning Violina tüdrukud lisavad asjale õiget vürtsi. Eks enese eest kõneleb ka fakt, et raadiod on laulu juba omaks võtnud.»



Ithaka-Maria Rahula:

«Natuke kahju, et puhtas tantsupopis tänavusel võistlusel konkurents puudub. Rolfil on minu meelest olnud haaravamaid lugusid ja viiuldajate trio mõjub pealetükkiva klišeena. Kuid sihtrühm ilmselt polegi mina ja küllap see töötab paremini pildis ning seal, kus vaja. Oma «mängupunktid» annan hea kommertsidee tunnustamiseks.»



Evelin Samuel:

«Üldse mitte lugu minu maitsele, aga profilt tehtud. Vast kõige eurovisioonilikum laul.»



Bedwetters:

«Violina on väga väga kuum band, kelle tüdrukud on vapustavalt ilusad. Sellesmõttes oli see Rolf Juuniori poolt õige lüke. Meeldejääv viis ning vokaaltehniliselt väga hea esitus. Lugu toimib oma žanris suurepäraselt ning ei tohiks tantsupõrandal kedagi külmaks jätta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles