Disko 4000 «Ei usu» Kokku 19 punkti

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ei usu» - autorid Piret Järvis, Sander Loite, Paul Oja, Kallervo Karu, esitaja Disko 4000
«Ei usu» - autorid Piret Järvis, Sander Loite, Paul Oja, Kallervo Karu, esitaja Disko 4000 Foto: Postimees.ee

Postimees palus lauljatel ja muusikaga seotud inimestel hinnata kümmet Eesti Laulu finalisti ning uuris, kui suureks hindavad nad iga laulu võiduvõimalusi Norras peetaval Eurovisioonil.


Allan Roosileht:

«Tõesti ei usu sellesse loosse. Teades seltskonda, võib ainult imeks panna, sest oma stiilides on tegu klassikutega. Sellised kõrvalehüpped oma valdkonnast võivad teinegi kord mõjuda väga värskendavalt. Kogu üritust ei suuda päästa ka moodne electro lühiseplaks. Aga, kes ei riski, ega see šampust joo.»



Ithaka-Maria Rahula:

«Tuult tiibadesse! Sellest võiks kujuneda esialgu tugev ja atraktiivne lokaalse tähtsusega act. Lugu, mis jääb kummitama ja mida saab juba refräänist kaasa laulda. Igati positiivne!»



Evelin Samuel:

«Üsna huvitav taustakas.»



Bedwetters:

«Mõnusalt positiivne taust. Lool on naljakas omadus hakkata järjest rohkem meeldima. Tore on tõdeda, et lauljaks on tavaliselt taustavokaalina esinenud Piret. Üksi lauldes tuleb välja tema armas, kohati naiivne tämber, mis siiamaani on jäänud Lenna varju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles