Sean Kingston - lihtne poiss Jamaicalt - esineb Pärnus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reggae laulja ja räppar Sean Kingston
Reggae laulja ja räppar Sean Kingston Foto: FRED PROUSER/REUTERS
Juba sel reedel 25. juulil esineb suvepealinnas Pärnus noor reggae-kuningas Sean Kingston.

Kontserdi peakorraldaja Sten-Erik Jantsoni sõnul on Sean Kingstoni puhul tegemist väga ebastaariliku artistiga. Tema nõudmiste nimekiri on isegi tagasihoidikum kui mõne kodumaise artisti oma.

«Kui teiste välisstaaride raiderid on mitukümmend lehekülge pikad, siis tema nõudmised mahuvad ära vaid mõnele lehele,» valgustab Jantson.

Senise suve kõige soojemad ilmad tulevad prognoosi kohaselt just siis, kui Eestisse tuleb Sean Kingston, kes toob endaga kaasa kuuma Jamaica päikese.

Sean saabub reede hommikul Tallinnasse tavalise reisilennukiga, kusjuures ei ole ta palunud ei äriklassi piletit ega erikohtlemist. Reggae-staar lendab siia turistiklassis ning kõnnib lennujaamast välja kui tavaline reisija. Kuigi ta oleks võinud nõuda enda jaoks eraldi sissepääsu vipitoa kaudu, ei tundnud ta selleks vajadust.

Seani lennuk jõuab Tallinna Lennujaama reedel kella 11 paiku hommikul – kõik fännid on oodatud teda tervitama.

Tallinnasse superstaar siiski kauaks jääda ei plaani, reedese päeva veedab Sean hoopis Pärnu vaatamisväärsustega tutvudes. Pärast kontserti veedab Sean Kingston öö Pärnus ning järgmisel päeval sõidab edasi Lätti.

Alkoholi Sean Kingston lava taha ei soovi, mis kinnitab tema väidet, et ta tõepoolest alkoholi ei tarbi. Kingston soovib põhiliselt vaid karastusjooke, sealhulgas energiajooke Red Bull ja Gatorade, erinevaid mahlasid, pudeli- ja keeduvett, teed ja purki mett ning karpi vitamiine.

Enne kontserti kustutavad staari nälga kanatiivad ning pärast kontserti soovib artist süüa värskelt küpsetatud pitsat. Lava taga peab olema ka hambapastat ja hambaharju, seepi, kreemi ning 20 valget käterätikut.

Enne Sean Kingstoni kontserti loovad meeleolu DJ Slam, DJ Mista, DJ MVP, LOWRY koos Semiiri tantsutüdrukutega, Miss Bikini 2008 koos tantsugrupiga Sir N ja D.R.E.A.M. Studio tantsugrupp Finesse. Superstaar ise astub lavale kell 21.30.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles