Alexander Rybaki kontsert on välja müüdud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: Scanpix Norway

Reede hommikul vabamüüki paisatud 8. märtsil Nokia Kontserdimajas toimuva Alexander Rybaki kontserdi piletid on välja müüdud.

Rybaki tohutu edu pärast 2009. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitu jätkub tänaseni, ka Tallinna kontserdi piletid müüdi võrdlemisi kiiresti välja.

«Meil on hea meel, et Eesti publik on Alexander Rybaki kontserdi niivõrd soojalt vastu võtnud ning otsustanud kontserdi piletid endale aegsasti soetada,» kommenteeris BDG Music tegevjuht Eva Palm.

Alexander Rybak esineb Tallinnas 8. märtsil.

«Pakkusime artistile välja mitmeid kuupäevi Eestis esinemiseks ning Rybak otsustas meie publikule toreda üllatuse teha ja anda kontserdi naistepäeval,» lisas Palm.

 

Alexander Rybak esineb Nokia Kontserdimajas koos Norra tantsutrupiga Frikar. Kontserti soojendab Ott Lepland, kelle jaoks on see esimeseks suuremaks avalikuks esinemiseks pärast «Eesti otsib superstaari» saate finaalkontserti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles