Tulevane Rootsi prints eitas kuuldusi raskest haigusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling.
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling. Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsessi Victoria kihlatu Daniel Westling tõrjus täna viimastel päevadel tabloidides ilmunud väiteid, et ta on neerusiirdamise järel jäänud raskelt haigeks.


Endine jõusaalitreener Westling (36), kes läbis neeruoperatsiooni mullu mais, teatas ajalehele Expressen, et reedel ja laupäeval ajakirjanduses ilmunud teated tema väidetava haiguse kohta ei vasta tõele, vahendas AFP.

Tabloid Aftonbladet väitis, et Westlingul tekkis operatsiooni järel põletik ning see olevat ohtu seadnud tema 19. juuniks kavandatud pulma troonipärijast printsess Victoriaga.

Westling kinnitas, et on küll hiljuti korduvalt arsti juures käinud, kuid tema sõnul olid need lihtsalt rutiinsed ülevaatused.

«Sääraseid asju on väga raske lugeda. Minu lähikondsed on sellest häiritud,» ütles ta ning palus ajakirjandusel tulevikus tema privaatsust rohkem austada.

Ka kuningapalee pressiesindaja ütles, et väited tulevase printsi haigusest on «absoluutselt väärad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles