Paide SRIK kutsub veebruaris talgutele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide SRIKis tehti töödega algust juba sel nädalavahetusel.
Paide SRIKis tehti töödega algust juba sel nädalavahetusel. Foto: Erakogu

Paide säästva renoveerimise infokeskus (Paide SRIK) kutsub inimesi talgutele Tallinna tn. 11 asuvasse hoonesse, et sellele 19. veebruaril toimuvaks Vanalinna konverentsiks uus ilme anda.


Juba sel nädalavahetusel alguse saanud talgud toimuvad ka järgmisel nädalavahetusel, 13. ja 14. veebruaril ning neist oodatakse osa võtma kõiki inimesi, kes soovivad oma käe külge panna ühe Paide ajaloolise puitmaja omanäoliseks muutmisel. 13. veebruaril oodatakse talgulisi kella 10ks, 14. veebruaril aga kella 11ks.

Hoone teise korruse ruumis on kavas 19. veebruaril korraldada järjekorras juba neljas vanalinna konverents. «Veel enne konverentsi on järgmise nädalavahetuse talgute käigus kavas tõsta teise korruse saali lagi pennidest kõrgemale ning teha sinna nn poola laudisega lagi,» selgitas konverentsi üks korraldaja Rainer Eidemiller. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles